Suomen Metsätilakauppa

Maakuntakatu 29-31 B 96200 Rovaniemi

Property Types

  • 100% Metsätila

Property Status

  • 100% Myyty

Property Cities

  • 100% Sodankylä

About Suomen Metsätilakauppa

Suomen Metsätilakauppa on Laki ja Metsä Oy:n vuonna 2020 rekisteröimä aputoiminimi. Yritys näki tarpeelliseksi perustaa erillisen aputoiminimen, koska yrityksen toiminta on suuntautunut lähes täysin metsäkiinteistöjen onnistuneeseen välittämiseen ja uusi aputoiminimi paremmin kuvaa toiminnan laajuutta ja luonnetta.

Ainutlaatuisella konseptillamme, ammattitaidolla ja perusteellisella työllä, kohtuullisella kustannustasolla, toiminnan läpinäkyvyydellä, verkostolla ja asiakkailta saadulla luottamuksella olemme onnistuneet myymään metsätiloja merkittävästi keskimääräistä korkeampaan hintaan.

”Onnistunut metsätilakauppa” -palvelumme on käytössäsi Pohjois-Suomen alueella. Kauttamme kokonaisvaltaiset palvevelut perintömetsänomistajille: mm. perunkirjoitus, kartoitus eri toimintavaihtoehdoista metsien suhteen, ositus- ja perinnönjako ja tarvittaessa yhteishallintasopimus. Kauttamme metsätila-arviot perunkirjoitusta, metsätilakauppaa, metsätilan sukupolvenvaihdosta, vakuusarvon määritystä ja perinnönjakoa varten. Kauppakirja kaupanvahvistuksineen mm. metsäkiinteistöstä, yhtymäosuuksista, määräaloista, yhteismetsäosuuksista ja muista kiinteistöistä. Avustamme metsätilan sukupolvenvaihdoksen suunnittelussa ja toteutuksessa ja laadimme tarvittavat asiakirjat.

Teemme mielellämme yhteistyötä esimerkiksi metsäyhtiöiden, metsäpalveluyritysten, kiinteistönvälitysliikkeiden metsänhoitoyhdistysten, Suomen metsäkeskuksen, Otso metsäpalveluiden, eri oppilaitosten ja lakialan toimijoiden kanssa.

Toimimme seuraavissa Lapin kunnissa: Rovaniemi, Ranua; Kemijärvi, Ylitornio, Kemi, Tornio, Posio, Tervola, Simo, Keminmaa, Pelkosenniemi, Salla, Kittilä, Sodankylä, Inari, Enontekiö, Muonio, Kolari, Pello ja Utsjoki sekä monissa asioissa kykenemme toimimaan kustannustehokkaasti etäyhteyksien avulla koko Suomessa.

Language: suomi, English

Vertaile ilmoituksia

Vertaile