Suomen Metsätilakauppa LKV

Metsätilakauppaa markkinahinnalla ja vastuullisesti

Suomen metsätilakauppa LKV on juurtunut vahvasti Suomen metsätilamarkkinaan. Olemme toimineet aiemmin Laki ja Metsä Oy nimellä vuodesta 2014 alkaen. Meille on tärkeää, että metsätilakauppaa tehdään markkinahinnalla ja vastuullisesti. Metsätilan markkinahinta voi toteutua kun myynti hoidetaan riittävillä ja oikeilla myyntitiedoilla sekä oikealla myyntitavalla yhdistettynä asianmukaiseen markkinointiin. Vastuullisuus tarkoittaa meille sitä, että metsätilakaupassa hallitaan myyjän, ostajan, välittäjän sekä tila-arviontekijän vastuut, velvollisuudet ja oikeudet metsätilakauppaan liittyen. Suomen metsätilakauppa LKV:n perustajayrittäjä Tuomo Liikanen on tehnyt oikeustieteellisessä maisteritutkielman aiheesta metsätilakaupan virhe. Metsätilakaupassa virhetilanteet tulee tunnistaa ja välttää etukäteen, missä olemme ehdoton edelläkävijä asiakkaidemme parhaaksi! Alta voit lukea merkittäviin hetkiin Suomen metsätilakauppa LKV:n tarinan synnyssä:

1) Istun hakkuukoneen hytissä Posiolla, Kemijärvellä tai Sallassa, vuosi huitelee 2004 paikkeilla. Aurinko paistaa ja hakkaamme tukkia  Lappipaneelin sahalle: mäntytukkirungon kaarna on kilpistä tyveltä ja latvasta pölisevää hilpettä ja tulee kolmea tukkia mukavasti.  Ostomies tulee käymään hakkuulla ja pidän pienen tauon jolloin juttelemme niitä näitä ehkä kouluasioistakin jotain. Ostomies lähtee ja ajattelen, että ehkä en kuitenkaan koko elämääni vietä täällä metsäkoneen hytissä vaikka olenkin viihtynyt metsässä hyvin. Mietin, että haken opiskelemaan metsätalousinsinööriksi.

2) Ajan Taivalkoskella kohti Pudasjärveä ja tuntematon numero soittaa. Puhelimessa tarjotaan opiskelupaikkaa ja päätän siltä istumalta ottaa metsätalousinsinööriopiskelupaikan vastaan Nikkarilasta (Pieksämäellä).

3) Luennolla mainitaan LKV, eli laillistettu kiinteistönvälittäjä. Ajattelen, että olisi mukavaa tehdä metsätilakauppaa, olenhan pitänyt kauppahommista pienestä saakka.

4) Hakeudun omilla kustannuksillani Oulun markkinointi-instituutin kiinteistövälittäjäkurssille (mahtoi maksaa jotain 1400 euroa)

5) valmistuin metsätalousinsinööriksi 2009

6) kiinteistövälittäjäkurssilla olin kiinnostunut laki-asioista, joten hain oikeustieteelliseen nopeasti metsätalousinsinööriopintojen jälkeen (ehdin työskennellä kesän 2009 metsäkeskuksella mm. tieasioiden parissa).

7) Suoritin oikeustieteen maisterin tutkinnon 2009 – 2013. Maisteritutkielman tein esineoikeuteen aiheesta metsätilakaupan virhe.

8) Tein  LKV tutkinnon sen ohessa kun luin oikeustieteellisessä mm. metsätilakauppaan liittyviä syventäviä opintoja

9) Olin miettinyt metsätilakauppaan liittyvän yrityksen perustamista jossain vaiheessa vuodesta 2005 alkaen.

10) Laki ja Metsä Oy:n perustettiin vuonna 2014:
toimeksiantoina alkuvuosina keskeisesti metsätilakaupat, metsätilakauppoihin liittyvät erimielisyysasiat sekä perikuntien asiat.

11) Rekisteröimme aputoiminen Suomen Metsätilakauppa LKV 23.10.2019

12) Vuodesta 2020 alkaen aloimme keskittyä pääosin isojen metsätilakauppojen hoitoon.

13) Helmikuussä 2021: ajoin moottorikelkalla Rovaniemellä juuri lanattua reittiä ensimmäisenä ja auringon paisteessa Vikajärveltä kohti Käyrästunturia. Syntyi päätös, että kesällä 2021 toimimme Suomen metsätilakauppa LKV nimellä. Tässä nyt olemme ja tulevaisuus on kohta historiaa!

Rakkaudesta lajiin nimeltä metsätilakauppa,

Tuomo Liikanen, yrittäjä, Suomen metsätilakauppa LKV

puh. 050-4334720

Ammattilainen palveluksessanne

Tuomo Liikanen metsätilan maastokäynnillä Ylitorniolla - Suomen metsätilakauppa LKV
Tuomo Liikanen
Yrittäjä, metsätilakauppias
Tuomo Liikanen
Yrittäjä, metsätilakauppias

Pitkä kokemus vaativista metsätilakauppa-asioista. 2014 alkaen yrittäjä. Soita Liikaselle, kun haluat metsätilasta parhaan markkinahinnan ja vastuuasiat kuntoon 050-4334 720. Metsätalousinsinööri, oikeustieteen maisteri, LKV ja kaupanvahvistajan pätevyydet

Vertaile ilmoituksia

Vertaile